VOLWASSENEN ONDERWIJS

VOLWASSENEN

Wij verzorgen Nederlandse privélessen via Skype voor volwassenen. Tijdens onze lessen maken wij gebruik van authentiek lesmateriaal zoals korte briefjes en folders die je in de brievenbus vindt, liedjes, reclamemateriaal etc. De student leert zo de taal zoals zij daadwerkelijk gesproken en gebruikt wordt. De lessen zijn gevarieerd en levendig en de studenten leren spelenderwijs gebruik maken van de Nederlandse taal.

 

Gebruik makend van de vier vaardigheden: lezen, luisteren, spreken en schrijven belichten wij tijdens de lessen de actualiteiten in Nederland, culturele (eigen)aardigheden en alle zaken waar je van op de hoogte moet zijn als je in Nederland wilt gaan wonen. Zo bereiden wij desgewenst voor op het staatsexamen NT2 I en NT2 II.

 

Wij bieden lessen Nederlands als tweede taal (NT2) voor volwassenen op alle niveaus (A1 t/m B2) en op maat gemaakt, met begeleiding bij het inburgeringsexamen, het staatsexamen en het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal (CNaVT).

 

Meer informatie over het CNaVT examen is te vinden via het kopje CNaVT (bovenin de balk)
 

Beginners maken gebruik van het boek: De opmaat van NT2-niveau A1 naar A2.

Andere niveaus en boeken:

  • De Sprong van NT2-niveau A2 naar B1

  • Vooruit voorbereiding op het Staatsexamen NT2 I

  • De Finale voorbereiding op het staatsexamen NT2 II.

WORLD WIDE JUF

Van over de hele wereld worden zeven dagen per week lessen verzorgd. In overleg met de leerkracht wordt een vaste dag en tijd afgesproken.

Bent u op zoek naar informatie op onze website gebruik het menu:

CONTACT

Proefles
Contactformulier

Zuidlarenstraat 57 - unit 0.04
Unit 
2545 VP Den Haag
Nederland

info@worldwidejuf.com

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of elke ander wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van World Wide Juf.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon