Het WWJ zomerkamp 2022 is van 16 t/m 23 juli

WWJ ZOMERKAMP
2022

De datum van het WWJ Zomerkamp 2022:
zaterdag 16 t/m zaterdag 23 juli 

025.jpg
Screen Shot 2018-12-07 at 18.16.12.png
046.jpg

DEELNEMEN
Ben je tussen de 10 en 13 jaar oud, beheers je de Nederlandse taal en woon je in het buitenland (of heb je in het buitenland gewoond) dan hebben wij goed nieuws, jij kunt je aanmelden voor het leukste zomerkamp van Nederland!

 

DOELSTELLINGEN
Het doel is om Nederlandse kinderen van verschillende scholen in het buitenland de gelegenheid te bieden om elkaar te ontmoeten en samen een week veel plezier te maken. Daarbij maak je (nader) kennis met de Nederlandse taal en samenleving. Een aantal excursies zullen gericht zijn op de Nederlandse cultuur.

AANMELDEN
In januari is het mogelijk om in te schrijven. Meer informatie volgt binnenkort.

Er kunnen maximaal 42 kinderen deelnemen, het zomerkamp gaat door bij minimaal 22 inschrijvingen.

LOCATIE
Evenals voorgaande jaren verblijven we in 'De Wildwal' te Lunteren op basis van vol pension. We genieten van een prachtige bosrijke omgeving centraal in Nederland.

LEIDING
De leiding bestaat uit een enthousiaste en ervaren groep begeleiders, waaronder enkele leerkrachten. Van alle begeleiders wordt een verklaring van goed gedrag gevraagd.

BETALING
De kosten voor het kamp bedragen €600,- per deelnemer. Het kamp heeft geen winstoogmerk en alle begeleiders gaan op vrijwillige basis mee.

PROGRAMMA
Tijdens het WWJ zomerkamp gaan we onder andere naar het Anne Frank huis, survivallen, graffiti spuiten, zwemmen, en natuurlijk een dag naar de Efteling! Op vrijdagavond sluiten we het zomerkamp traditioneel af met een bonte avond en disco. 
 
Meer details over de excursies zijn te vinden in het programmaoverzicht dat na inschrijving en betaling wordt doorgestuurd. Het programma is onder voorbehoud.

VRAGEN?
Stuur een mail naar: zomerkamp@worldwidejuf.com

Inschrijfformulier: 

Informatie maatregelen Corona en annuleren:

HERINNERINGEN WWJ ZOMERKAMPEN

Lees onze blogs en check de foto's!