Helaas gaat het WWJ zomerkamp 2021
niet door vanwege Covid-19.

WWJ ZOMERKAMP
2021

De datum van het WWJ Zomerkamp 2021:

Helaas gaat het WWJ zomerkamp 2021 niet door vanwege Covid-19.

Wij hopen in de zomer van 2022 weer een leuk kamp te kunnen organiseren.

 

025.jpg
Screen Shot 2018-12-07 at 18.16.12.png
046.jpg

DEELNEMEN?
Ben je tussen de 10 en 13 jaar oud, beheers je de Nederlandse taal en woon je in het buitenland dan hebben wij goed nieuws, jij kunt je aanmelden voor het leukste zomerkamp van Nederland!

 

DOELSTELLINGEN?
Het doel is om Nederlandse kinderen van verschillende scholen in het buitenland de gelegenheid te bieden om elkaar te ontmoeten en samen een week veel plezier te maken. Daarbij maak je (nader) kennis met de Nederlandse taal en samenleving. Een aantal excursies zullen gericht zijn op de Nederlandse cultuur.

AANMELDEN?
Helaas gaat het WWJ zomerkamp 2021 niet door vanwegen Covid-19.

LOCATIE?
Evenals voorgaande jaren verblijven we in 'De Wildwal' te Lunteren op basis van vol pension. We genieten van een prachtige bosrijke omgeving centraal in Nederland.

LEIDING?
De leiding bestaat uit een enthousiaste en ervaren groep begeleiders, waaronder enkele leerkrachten. Van alle begeleiders wordt een verklaring van goed gedrag gevraagd.

BETALING?
De kosten voor het kamp bedragen 575 euro per deelnemer. Het kamp heeft geen winstoogmerk en alle begeleiders gaan op vrijwillige basis mee.

PROGRAMMA?
Tijdens het kamp gaan we onder andere zwemmen, jumpen, krijgen we een workshop graffiti spuiten, gaan we bodyboarden, naar het Anne Frank huis, de Bataviawerf, de Efteling, gaan we verschillende bosspellen spelen.
 
NB: het programma is onder voorbehoud.

VRAGEN?
Stuur een mail naar: zomerkamp@worldwidejuf.com

HERINNERINGEN WWJ ZOMERKAMPEN

Lees onze blogs en check de foto's!