top of page

AFSTANDSONDERWIJS

20240125_150209.jpg

ALGEMEEN

World Wide Juf is een Nederlandse school voor afstandsonderwijs. Wij verzorgen persoonlijke Nederlandse Taal- en Cultuurlessen voor Nederlandse en Vlaamse kinderen, tieners en volwassenen.

 

De lessen worden online gegeven via audiovisuele media (o.a. via Skype, Zoom, Teams, Webex). Ouders worden ontzorgd doordat de leerkracht alle begeleiding van de leerling op zich neemt.

Onze leerlingen krijgen gemiddeld één uur per week les van een vaste bevoegde leerkracht. De lessen worden op maat gemaakt waardoor iedere leerling optimaal van ons onderwijs kan profiteren. 

Het is ons doel om alle leerlingen op niveau te houden met leeftijdsgenoten in Nederland. World Wide Juf biedt de leerlingen de leerstof aan die door Stichting Leerplanontwikkeling (SLO) in de kerndoelen en domeinen van het Nederlands onderwijs zijn vastgelegd. 

ONS AANBOD

Wij verzorgen online Nederlandse lessen aan kinderen in het basisonderwijs vanaf 4 jaar, tieners in het voortgezet onderwijs en NT2 lessen voor alle leeftijden.

 

Daarnaast bieden wij begeleiding en examenvoorbereiding aan leerlingen die het IB Dutch programma volgen, zowel het MYP (middle year program) als het DP (diploma program) of het CNaVT examen (A2, B1, B2 en C1).

De lessen worden wereldwijd verzorgd. Wij verzorgen onze Nederlandse online lessen aan kinderen, tieners en volwassenen in het buitenland maar ook in Nederland.

5edc08fa-e7cd-4630-99f4-6adba1e64621.jpg
Online klas

PRIVELES EN GROEPSLES

Leerlingen in het basisonderwijs vanaf groep 4 en leerlingen in het voortgezet onderwijs kunnen kiezen uit privéles of groepsles met 2 tot 5 leerlingen van hetzelfde leerjaar.

 

Voor de overige leerlingen verzorgen wij uitsluitend privélessen die op maat gemaakt worden waardoor de leerlingen optimaal van ons onderwijs kunnen profiteren.

 

 WERELDWIJD ONLINELES

Wij verzorgen onze Nederlandse lessen online, wereldwijd. 

Onze leerkrachten wonen in verschillende werelddelen zodat wij onze leerlingen wereldwijd kunnen bereiken, op alle dagen en tijdzones.

Onze leerkrachten die in Europa wonen verzorgen voornamelijk de lessen voor onze leerlingen in Azië, Australië en Europa. Zij maken het mogelijk dat wij Nederlandse lessen vanuit Singapore, Nederlandse lessen vanuit Australië, Nederlandse les vanuit Dubai, Nederlandse lessen vanuit Zwitserland en Nederlandse lessen vanuit Nederland op dezelfde dag aan kunnen bieden.

Onze leerkrachten vanuit Zuid - Amerika en de Verenigde Staten maken het mogelijk dat wij Nederlandse les vanuit Noorwegen, Nederlandse les vanuit Ierland, Nederlandse les vanuit Brazilië, Nederlandse les vanuit Canada en Nederlandse les vanuit de Verenigde Staten op dezelfde dag aan kunnen bieden.

Blije jongen
bottom of page