top of page

IB Dutch

IB dutch

International Baccalaueate

World Wide Juf biedt sinds het schooljaar 21/22 IB Dutch aan. Wanneer uw kind op een IB World School zit en graag vanuit het PYP, MYP of DP naar het examen Dutch A: Literature SL/HL of Dutch A: Language and Literature SL/HL toe wil werken, kunnen wij de juiste ondersteuning bieden.

Onze gecertificeerde IB-docenten bouwen in samenspraak met de IB World School van uw kind een individueel programma ter ondersteuning van het SSST-principe. Uw kind studeert volledig zelfstandig het vak Nederlands, World Wide Juf begeleidt en ondersteunt. Dit doen wij door het geven van wekelijkse online tutor-lessen en het aanbieden van het benodigde lesmateriaal.
 

Dutch A in het PYP en het MYP:

De taal Nederlands in het PYP en het MYP wordt aangeboden ter voorbereiding op het examenvak Dutch A: Literature SL/HL of Dutch A: Language and Literature SL/HL in het Diploma Programme. Wanneer uw kind van plan is om een van deze opties te kiezen in het DP, dan raden wij aan met het vak Nederlands in het PYP en/of MYP te beginnen.
 

Dutch A in het DP:

Wanneer uw kind op een IB World School zit die het volgen van Dutch A op SSST-basis ondersteunt, dan kan uw kind Dutch A: Literature SL/HL of Dutch A: Language and Literature SL/HL kiezen in het Diploma Programme. Onze docenten bieden de benodigde ondersteuning, materialen, onderhouden nauwe contacten met de IB World School en verzorgen de (online) toetsing van de onderdelen uit het curriculum.

Via kosten zijn de verschillende IB pakketten te vinden. 
 

bottom of page