RECENSIES

Leerlingen en ouders over World Wide Juf.

Familie Cunnen

"Sinds een jaar volgen onze drie dochters Nederlandse les via WWJ. Voorheen kregen ze Nederlandse les op het NTC- lespunt in Lissabon maar nu we in Sao Paulo, Brazilië wonen is WWJ een uitkomst!

 

Zeer gemotiveerde docenten, weliswaar op afstand maar hun enthousiasme werkt door via Skype op de leerlingen aan de andere kant van de wereld! Na een intensieve dag op de internationale school en een lange autorit door de drukke metropool naar huis kunnen ze zich toch nog een uur concentreren op hun Nederlands. Ze vinden het erg leuk, huiswerk maken niet altijd haha maar ze gaan goed vooruit. 

 

Wij zijn erg blij dat we op deze manier het Nederlands van onze dochters op niveau kunnen houden."

Sophie (16 jaar)

"Hi! Ik ben Sophie Cunnen, ik ben 16 jaar en woon op het moment in São Paulo, Brazilië. Ik heb al 5 en half jaar les bij WWJ, in de eerste 3 jaar heb ik les gehad van Brenda de Roo en op het moment heb ik les van Elise van de Ven. Over allebei de juffen ben ik heeeel erg tevreden en ik vind de lessen echt superleuk! Ik heb het gevoel dat de lessen mij enorm helpen en de juffen houden altijd rekening met mijn werkdrukte. Ik doe op het moment de twee laatste jaren van het IB en heb het daar superdruk mee, maar mijn juf houdt altijd rekening met mijn werk van mijn dagschool! Ik heb Nederlands niet als een van mijn IB vaken gekozen en ik doe het met WWJ op Havo niveau, op deze manier kan ik Nederlands als een extra vak doen, dit geeft mij de mogelijkheid om 3 talen in het IB te doen en een extra taal buiten het IB om wat mij de mogelijkheid geeft tot een Nederlands diploma! Ik ben echt heel blij met de lessen, als ik ze niet zou hebben dan had ik nooit zo goed Nederlands kunnen schrijven en praten! Ik ga waarschijnlijk in Nederland studeren dus dit is heel belangrijk voor mij!"

WORLD WIDE JUF

Van over de hele wereld worden zeven dagen per week lessen verzorgd. In overleg met de leerkracht wordt een vaste dag en tijd afgesproken.

Bent u op zoek naar informatie op onze website gebruik het menu:

CONTACT

Proefles
Contactformulier

Zuidlarenstraat 57 - unit 0.04
Unit 
2545 VP Den Haag
Nederland

info@worldwidejuf.com

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of elke ander wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van World Wide Juf.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon