top of page

WWJ KINDERBOEKENWEEK 2018

Bijgewerkt op: 9 feb. 2019

Kinderboeken over vriendschap stonden centraal in de Kinderboekenweek 2018. Ook bij World Wide Juf besteden we ieder jaar aan deze speciale week in het jaar. Het motto bij het thema Vriendschap is Kom erbij!


VRIENDSCHAP OVER DE HELE WERELD

'Kom erbij!' is het themalied van de Kinderboekenweek 2018. Wij houden van de liedjes die Kinderen voor Kinderen maakt. 'Kom erbij!' gaat over vriendschap, want ook al is iedereen anders - we horen er allemaal bij! Zing en dans je mee?


MAAK DE MOOISTE POSTER EN... WEDSTRIJD! World Wide Juf organiseerde dit jaar voor alle groepen een wedstrijd: 'Maak een poster bij een boek. Het mooist is als dit boek past bij het thema vriendschap, maar dat hoeft niet. De poster mag op de computer of op papier gemaakt worden.' Met enthousiasme kregen onze leerkrachten foto's binnen van leerlingen die ijverig aan het werk waren. Wat een betrokkenheid!
WINNAARS KINDERBOEKENWEEK 2018 'VRIENDSCHAP' Binnen een week stroomden er prachtige posters binnen. De jury kreeg een moeilijke taak om de beste posters te selecteren en de prijswinnaars bekend te maken. Na een lang en moeilijk overleg maakten zij hun besluit! Benieuwd wie er gewonnen hebben? Bekijk onze Facebook site!


KINDERBOEKENWEEK 2019

Het thema van de Kinderboekenweek 2019 is bekend gemaakt: 'Reis mee!' André Kuipers, de bekende ruimtevaarder, is een van de bekende gezichten die ons volgend jaar meeneemt op zijn reis. Is schrijft op dit moment een kinderboek. Tijdens de week in oktober staan voertuigen centraal. Bereid je maar voor, we gaan op reis!


Vriendelijke groet, Team World Wide Juf

37 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page