top of page

WWJ zomerkamp dinsdag 23 juli 2019

Vandaag zijn we naar Den Haag geweest en hebben hele mooie dingen gezien. We hebben een kasteel en paleis gezien van de koning en we zijn naar de paleistuin geweest. Toen gingen we naar het strand en hebben we heel leuk gesurft en natuurlijk een lekker ijsje gegeten. Het bosspel was levend stratego. Ik was een keer de vlag maar ik werd gepakt maar bij het eind was het gelijk spel. Geschreven door: Sara (Mexico)

Vandaag gingen we naar het werk paleis van de Koning. Jace was er ook bij. We hebben een hele lieve hond gezien. En we hebben het kantoor van Mark Rutte gezien. Daarna zijn we naar het strand gegaan en mochten we even spelen. Toen hebben we een groot gat gemaakt met water erin. Toen we klaar waren gingen we in een groot surfpak naar Julia luisteren voor uitleg. We zijn het strand opgelopen met veel grote surfplanken en zijn we eerst even gaan opwarmen en toen zijn we gaan surfen! Daarna vielen we heeeeeel vaak maar het ging wel goed. Toen we klaar waren met surfen gingen we omkleden en in de bus. En dat was de dinsdag! Geschreven door: Isabelle (Zwitserland)

Vandaag hebben wij door Den Haag gelopen. Wij hebben vandaag het werk kasteel van de koning gezien. Daarna hebben wij op het stand gespeeld. Een uur later ofzo hebben wij geleerd te surfen. In de avond hebben wij levend stratego gespeeld meiden tegen de jongens. De meiden hebben gewonnen! Geschreven door: Nika (Verenigde Staten)

Vandaag gingen we een dagje naar Den Haag. ’s Ochtends gingen we een paar van de meest bekende delen van het centrum bekijken; net als het werkpaleis van de koning. Daarna gingen we terug naar de bus en zijn naar het strand gereden. Eerst hadden wij op het strand vrije tijd en daarna even surf les. We hadden geoefend om op kleine golven te surfen. Even later waren we weer bij de Wildwal. Toen hadden we nog in de bossen levend stratego gespeeld. Geschreven door: Jip (Duitsland)


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page