top of page

WWJ zomerkamp donderdag 25 juli 2019

Vandaag gingen we naar de Efteling. Ik ben 25 keer in de achtbanen geweest. Mijn favoriet was de Baron 1898. Ik werd erg misselijk van de python maar het was wel erg leuk. Ik had ook snoep gekocht. Floris en de draak was ook erg leuk. Ik was er 4 keer in geweest en 3 keer gewonnen. Het was een erg leuke dag! Daarna zijn we naar de Aqua Nura show geweest. Dit was ook echt super leuk en mooi. Ik had een kroket voor de lunch. De leiding had besloten omdat we zo moe waren dat we geen bosspel gingen doen maar wel een film kijken, het was een erg leuke film! De film heette de kleine vampier en was erg grappig. Geschreven door: Luca (Mexico)

Vandaag gingen we naar de Efteling! Omdat we naar de Efteling gingen moesten we om 6.45 wakker worden. Daarna gingen we eten en toen met de bus naar de Efteling. Bij de Efteling gingen we eerst naar de verzamelplek en om uiterlijk 17.45 moesten wij daar weer zijn om te gaan eten. Dus toen we aan kwamen gingen meeste mensen naar de wc om hun waterflessen te vullen. Ik zat in een groepje met Sara, Sanne, Sophie, Nika, Annebella, Daphne en Sylke. Wij gingen in alle achtbanen, heel vaak. En een paar keer in de Piranha. Aan het einde gingen we heel vaak achter elkaar in Joris en de draak want er was geen lange rij. Toen we allemaal bij de verzamelplek waren gingen we eten. Daarna gingen we nog naar een watershow in de Efteling. Die was heel cool. Toen we weer bij de Wildwal aankwamen gingen we geen bosspel doen, maar een film kijken. En toen na een lange dag gingen we eindelijk slapen. Ik vond het vandaag een super leuke dag! Geschreven door: Isabel (Rusland)

Vandaag gingen we naar de Efteling! We werden wakker gemaakt om 6.45 uur met het liedje “ik word altijd wakker met een wijsje in mijn hoofd”. Daarna gingen we met de bus ongeveer 1 uur 30 rijden naar de Kaatsheuvel. De eerste attractie die ik heb gedaan is Piranha. Daarna wilden we in Joris en de draak maar die had een technisch probleem. Ik heb veel attracties gedaan. Ik heb ook droomwereld gedaan en dat was heel mooi! Aan het eind van de dag hebben we de watershow aqua nura gekeken. Het was een hele leuke dag. Geschreven door: Arno (Frankrijk)

Vandaag waren we in de Efteling. Het was leuk. De python vond ik het best. Ik was ook in de Piranha en toen was ik helemaal nat. Maar het was wel leuk. De droomvlucht was mooi het was als een droom. Joris en de draak was ook leuk en de bobslee ook. Het was ook leuk te zien hoe de mensen met de baron naar beneden vielen. We hebben toen nog lekker gegeten en toen gingen we naar huis. Geschreven door: Daan (Duitsland)

Vandaag zijn we naar de Efteling gegaan. Iedereen had er veel zin in. We hebben heel veel genoten. Ik was met Jip door de Efteling geweest. We zijn vijf keer achter elkaar gegaan want niemand wilde onze plekken hebben. We zijn ook drie keer in de baron gegaan wat heel erg leuk was. We zijn ook twee keer in de Piranha gegaan. Daarna hebben we gegeten en zijn we naar de mooie watershow aqua nura gegaan. En dat was onze dag. Doei! Geschreven door Sofie (Zwitserland)

Vandaag zijn wij naar de Efteling geweest. Ik ging met Annabella, Sophie, Sara, Isabel, Daphne en Nika op stap. We zijn in de Baron en de Python geweest en we zijn wel 17 keer in Joris in de Draak geweest! Toen zijn we in de Piranha geweest en we werden niet nat, dus toen heb ik maar mijn waterfles op Annabella geleegd, haha! Aan het einde van de dag hebben we de watershow gezien. Die was heel erg mooi. Toen zijn we met de bus teruggegaan naar het kamp. Geschreven door: Sanne (Rusland)


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page