• World Wide Juf

WWJ zomerkamp maandag 22 juli 2019

Vandaag gingen wij naar het Openluchtmuseum. Het was echt supertof, omdat wij eerst leuke opdrachten mochten maken over hoe mensen de huizen vroeger maakten. Wij hadden geleerd om een muur te weven, een dak te maken van tegels en een gebint te maken. Alle huizen waren heel oud. Ook de treinen waren heel oud. Er waren ook windmolens. Wij hebben veel keren de tram gepakt en we hebben nu ook onze WWJ T-shirts. Ik vond het leukste het in elkaar zetten van het gebint. In de bus was het ook supergezellig. Eenmaal aangekomen ging iedereen even uitrusten en dan ging iedereen weer spelen. Er was bij het museum ook een ander soort museum bij de ingang het heette: Canon van Nederland, echt een aanrader! Er was bij het einde ook een stroopwafelwinkel dus veel mensen (Ik ook) gingen lekker genieten van een overheerlijke warme stroopwafel. Ik vind dit kamp tot nu toe superleuk en iedereen is aardig voor elkaar en het is gewoon supergezellig!!!

Geschreven door: Tom (Engeland) Alexander (Nederland), Iasonas (Griekenland), Pepijn (Brunei) en Rafaelé (Gabon)6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
WORLD WIDE JUF

Van over de hele wereld worden zeven dagen per week lessen verzorgd. In overleg met de leerkracht wordt een vaste dag en tijd afgesproken.

Bent u op zoek naar informatie op onze website gebruik het menu:

CONTACT

Proefles
Contactformulier

Zuidlarenstraat 57 - unit 0.04
Unit 
2545 VP Den Haag
Nederland

info@worldwidejuf.com

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of elke ander wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van World Wide Juf.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon