top of page

WWJ zomerkamp woensdag 24 juli 2019

Vandaag zijn wij bij de Wildwal gebleven. We hebben water spellen gespeeld. De score was 2/2. We gingen naar de braderie, ik had heel veel dingen geshopt, en een parfum was gratis. Het was Jan zijn verjaardag dus mochten we een ijsje en tosti’s. Het was één dag voor de Efteling dus het bosspel ging over de Efteling. Het leukste spel was het bosspel. Wij waren al klaar totdat de holle bolle Gijs ons had gepakt. Ik dacht dat het anderen mensen waren. PAPIER HIER!! Toen ging ik slapen. NEE!! Wij hadden corvee om 7.00 uur s ’ochtends. Maar het was wel een hele leuke dag! Geschreven door: Ella (Gabon)

Wij zijn vandaag s ’morgens bij het kamp gebleven en we hebben allemaal spellen gespeeld. We hadden twee teams: de wortelen en de raspen. Aan het begin deden de wortelen het heel goed maar zodra we het spiraal spel speelden deed Sophie (van het raspen team) het heel goed. Toen we alle spellen hadden gespeeld was het gelijk spel. Toen we helemaal klaar waren, hebben we tosti’s gegeten. ’s Avonds zijn we naar de braderie gegaan. Daar hebben we een ijsje gekregen van Jan als traktatie voor zijn verjaardag. Veel snoepwinkels waren al dicht toen wij kwamen. Dat vonden we allemaal heel jammer. Zodra we terug kwamen hebben we een bosspel gespeeld die Martin zelf had bedacht en geregeld. Het spel ging over de Efteling. In het spel moest je zo veel mogelijk spreuken verzamelen maar als de holle bolle Gijs je tikt dan moet je alle spreuken weer inleveren. Toen het spel afgelopen was, was iedereen heel moe. Iedereen ging meteen naar bed. Geschreven door: Daphne (Filipijnen)

Vandaag hebben we wack a mole gespeeld. Ik was een mol en heb zes ballen gepakt. Ik vond het heel leuk. We hebben ook water spelletjes gedaan omdat het heel warm was. In de avond zijn we naar de braderie gegaan met de bolderkar. Ik heb snoep gekocht. Toen we terug kwamen speelden we een spel die over de Efteling ging. Geschreven door: Sylke (Duitsland)

Vandaag mochten wij een klein beetje uitslapen maar ik werd wel wakker met een gitaar naast mijn bed. Toen gingen we een broodje hagelslag eten en daarna wack a mole spelen. Het is een spel waar er één persoon in het midden van een soort springkussen staat en de andere staan rond deze persoon. Het doel van het spel is om ballen die rond de middelste persoon staan te pakken zonder gezien te worden. Het was best wel moeilijk maar wel leuk. Later hebben wij twee teams gemaakt en spelletjes gespeeld met water en ballen. ’s Middags hebben wij ham en kaas tosti’s gegeten met aardbeien yoghurtdrink. Toen wij klaar met eten waren lag er een enorm waterspringkussen buiten. Het was leuk en verkoeling. Ik vond het een hele relaxte en mega leuke dag! Geschreven door: Annabella (Frankrijk)

Vandaag zijn we op de Wildwal gebleven. We mochten uitslapen maar we werden wakker gemaakt door een bus die de kinderen van het kamphuis hiernaast gingen ophalen. Nadat we “wakker” werden gemaakt door Sabine en Michiel gingen we ontbijten. In de ochtend begonnen we met het spel, we moesten twee groepen maken. Team wortel en team rasp. We speelden wack a mol, spiraal en een race op een opblaasbaar parcours. Het werd gelijkspel. Dan in de avond was het tijd voor de braderie (en een ijsje omdat Jan jarig was). Het was een super leuke dag! Geschreven door: Nika (België)

Vandaag wij we overdag gewoon op de Wildwal gebleven. ’ s Avonds zijn we gezellig met z’n allen naar de braderie gereden (met de bolderkar). Overdag hadden we een zeskamp dat houd in dat we allemaal super leuke spelletjes op het terrein hadden, 1 daarvan was wack a mole, die vond ik echt leuk. Eén persoon stond in het midden en de rest moesten naar boven komen en proberen ballen te stelen, zonder geslagen te worden door iemand met een (zachte) knuppel. Ik was degene die iedereen mocht slaan! 😊 en we aten tussen de middag ook nog tosti’s! mmmmmmm!!! Heerlijk dagje! Geschreven door: Sophie (Nederland)17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page