• World Wide Juf

WWJ zomerkamp zondag 21 juli 2019

Vandaag was de eerste dag van het WWJ kamp. We hadden allemaal leuke dingen gedaan. We gingen trampoline springen, eten en laser gamen. Mijn lievelingst was het laser gamen, ik was wel 13de geworden maar dat maakte helemaal niet uit. Toen we terug reden in de bolderkar hadden we vrije tijd. Toen eten en bosspel. Het was de beste eerste dag. Geschreven door Rosalie (Rusland)

Vandaag was de eerste dag van het WWJ kamp. Het was heel erg leuk, wij hadden dingen gedaan zoals trampoline park en laser gamen. Nina’s/ mijn team hadden gewonnen!!! :) We vonden de dag heel leuk omdat wij samen sliepen… Wij hebben zin in de modeshow omdat wij een surprise hebben. Wij zijn heel benieuwd voor morgen!!!!!!!!!!!! Geschreven door Nina (Zwitserland) en Felien (Zwitserland)


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
WORLD WIDE JUF

Van over de hele wereld worden zeven dagen per week lessen verzorgd. In overleg met de leerkracht wordt een vaste dag en tijd afgesproken.

Bent u op zoek naar informatie op onze website gebruik het menu:

CONTACT

Proefles
Contactformulier

Zuidlarenstraat 57 - unit 0.04
Unit 
2545 VP Den Haag
Nederland

info@worldwidejuf.com

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of elke ander wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van World Wide Juf.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon