• World Wide Juf

65e kinderboekenweek - Reis mee!

Kinderboekenweek 2 t/m 13 oktober 2019 Reis mee! is het thema van de 65e Kinderboekenweek. Met verhalen natuurlijk, over voertuigen, reizen in je dromen en fantasie. Laat je voorlezen of lees zelf en kom in de stemming met het speciale reislied dat Jochem Myjer bedacht voor Kinderen voor Kinderen. We hebben leuke tips op een rij gezet!


LEESTIP #1:

De Lang geleden...-serie van Arend van Dam & Alex de Wolf heeft twee boeken die perfect aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek met verhalen over plaatsen in Nederland en buiten Europa. Super leuk om voor te lezen aan jonge kinderen en zelf te lezen voor kinderen die al zelfstandig kunnen lezen.
LEESTIP #2: Voor kinderen van 0-6 jaar.

LEESTIP #3: Voor kinderen van 6-9 jaar.

LEESTIP #4: Voor kinderen van 9-12 jaar.


DANSEN MAAR! Heb je al meegedanst op de vrolijke beats van Kinderen voor Kinderen? Beweeg en Reis Mee met het onderstaande filmpje:


Wij wensen alle leerlingen, leerkrachten en ouders een mooie boeken-reis! Team World Wide Juf

33 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
WORLD WIDE JUF

Van over de hele wereld worden zeven dagen per week lessen verzorgd. In overleg met de leerkracht wordt een vaste dag en tijd afgesproken.

Bent u op zoek naar informatie op onze website gebruik het menu:

CONTACT

Proefles
Contactformulier

Zuidlarenstraat 57 - unit 0.04
Unit 
2545 VP Den Haag
Nederland

info@worldwidejuf.com

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of elke ander wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van World Wide Juf.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon